telefonTel: +421 908 117 881 emailE-mail: info@weddingbarus.com facebook instagram

Álomesküvő a Barus sátorban

Éljétek át az igazi luxust a magas ég alatt! A gyönyörű kertünk, mely körbeöleli a helyszínt, ideális helyszínt biztosít az esküvői szertartásra és a vacsorára.

Magas színvonalú luxus sátrunk, mely akár 250 fő befogadására is alkalmas, tökéletes helyszín a NAGY NAPRA! Impozáns kertünk romantikus atmoszférája mellett luxus sátrunk elegáns stílusa kiválóan harmonizál a környezettel. A tágas tér és a kifinomult díszítés teret ad a fantasztikus esküvői ünnepségre.


svadobný stan title

A sátrat csendes szőlőskert veszi körül, és az egyik legkülönlegesebb helyszínné teszi az esküvői rendezvényekhez. Gyönyörű kilátás nyílik a közeli falura. A Barus sátor különlegessége abban is rejlik, hogy mintegy 600 m2-es területével és 250 fő befogadóképességével Szlovákia egyik legnagyobb esküvői sátra. Ha most jegyezted el, és keresed a megfelelő helyet, akkor tudnod kell, hogy az esküvői sátrat április elejétől október végéig használhatod, de érdemes legalább egy évre előre lefoglalni. Akár szombaton, pénteken vagy a hét bármely más napján szeretné megtartani az esküvőjét, az esküvői sátor és a személyzet teljes mértékben a rendelkezésetekre áll. Működését semmilyen időjárás nem akadályozza, a spotfűtés és a légkondicionálás pedig magától értetődő.

Rólunk mondták

svadobný stan title

Térkép